De goedkoopste motorrijles

in regio Tilburg

Proefles aanvragen

Vraag gratis aan
  Motorrijlessen in categorie A, A1 en A2.

  Wil jij graag zo snel mogelijk je motorrijbewijs halen? Vraag dan gerust een proefles aan. Tijdens deze proefles maakt de rijinstructeur een goede inschatting van het aantal motorrijlessen die je ongeveer nodig zult hebben en waar we ons op gaan focussen. Onze proeflessen zijn vrijblijvend zodat jij hierna kunt beslissen of wij de goede match voor jou zijn. Tijdens deze proefles is er uiteraard ruimte voor jou om je wensen te bespreken en aan te geven hoe snel jij je motorrijbewijs wilt halen. Vraag vandaag nog een proefles aan!

  Als auto- en motorrijschool in regio Tilburg verzorgen wij motorrijles met ervaren motor rijinstructeurs. Ben je 17 of 18 en wil je graag je motorrijbewijs halen, dan heb je bij rijschool Intest diverse interessante voordelen. Wij bieden motorrijles voor de praktijkopleiding categorie A, A1 en A2.

  Motorrijles categorie A

  In onze motorrijschool in Tilburg bieden wij 3 manieren om motorrijles te volgen bij jou in de buurt. Voor de praktijkopleiding categorie A – motor krijg je motorrijlessen van 50 minuten welke in een blok van 2 lessen worden gegeven. De eerste motor rijles is altijd een proefles, deze is 1,5 uur. Na de proefles wordt er een globale inschatting gemaakt hoeveel motor rijlessen je nodig zult hebben om je motorrijbewijs te kunnen halen. Onze rijschool streeft ernaar om met onze hooggekwalificeerde rijinstructeurs, jou zo effectief mogelijk te begeleiden naar het praktijkexamen.
  0
  Proefles 90 min
  0
  Losse les
  0
  AVB
  0
  AVD

  Veelgestelde vragen over de Motorrijles/rijbewijs

  Ben je toe aan je rijbewijs voor de motor? Op deze pagina geven we je alle antwoorden op de vragen die met het behalen van je rijbewijs voor de motor te maken hebben.

  Eerst je motor theorie halen?

  Moet je eerst nog je motor theorie halen? Dan biedt rijschool Intest hier goede mogelijkheden voor.
  Met behulp van een theoriepakket motorrijbewijs kun je hier na aanvraag gelijk mee beginnen.
  Voor alle vragen over motor theorie en het examen, verwijzen we naar onze FAQ theorie examen motor en geven antwoord op al je vragen.

  Opfriscursus motorrijden voor meer gevorderde motorrijders

  De motorrijlessen in onze opfriscursus, zijn met name bedoeld voor de motorrijder die al geruime tijd niet meer motor gereden heeft. Ook kan het zijn dat je je motor vaardigheden wilt verbeteren of bepaalde manoeuvres niet meer zo goed onder de knie hebt. Bij rijschool Intest kun je altijd een proefles volgen, zodat wij kunnen inschatten welke motor rijvaardigheden je nog kunt aanscherpen. Deze opfriscursus motorrijden is ook heel goed als je een vervelende verkeerservaring hebt opgedaan en hierdoor onzeker in het verkeer bent geworden.

  Mototrrijden in groepsverband kan bij ons in Tilburg

  Bij onze motorrijschool in Tilburg kun je ook motorrijden in groepsverband. Hiervoor gelden aparte regels en richtlijnen. Met deze motor rijlessen in groepsverband kun je op een veilige en leuke manier te leren motorrijden en de benodigde motor rijvaardigheden opdoen. Vraag onze motorrijschool naar de mogelijkheden voor motorrijden in groepsverband.

   

  Wat zijn je  voordelen bij rijschool Intest?

  • Altijd één van de betere rijscholen voor je motor rijlessen
  • Losse rijlessen op eigen tempo of kies een voordeelpakket
  • Ook voor motor rijlessen in groepsverband
  • Hoge kwaliteit rijlessen met deskundige rijinstructeurs
  • Slagingspercentage boven het landelijk gemiddeld
  • In Tilburg nu ook motorrijlessen in groepsverband

  Motorrijles bestellen?

  10 Motorrijlessen

  Pakket A

  • 10 rijlessen
  • Eenmalig af te nemen

  Voor €475,- I.P.V €500,-

  Spoedcursus Motor

  Pakket B

  • 14 rijlessen
  • 1 AVB examen
  • 1 AVD examen

  Voor €1199,-

  Proefles motorrijden aanvragen

  Wil je graag zo snel mogelijk motor rijslessen volgen en je motor rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan. Tijdens deze proefles maakt de rijinstructeur een goede inschatting van het aantal motor rijlessen die je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je motor rijbewijs wilt halen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende proefles aan!

  Ploefles aanvragen

  Vraag een proefles aan
   Menu