Over rijschool Intest

Al 20 jaar lang actief in regio Tilburg

Met onze rijschool en verkeersschool Intest, zijn wij actief in regio Tilburg. Al 20 jaar lang geven wij diverse autorijlessen, motorrijlessen en kun je bij ons ook je brommerrijbewijs en theoriecursus halen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van rijinstructeurs.

Onze visie en missie

Wij zijn van mening dat rijlessen betaalbaar moeten blijven en daarom geven wij iedereen de kans om snel en goedkoop autorijlessen te nemen. Wil je snel je rijbewijs halen, is de spoedcursus rijbewijs voor jou de kans om versneld rijlessen te volgen. Wij zijn een ambitieuze moderne rijschool in Tilburg met een hoge slagingskans om gelijk de eerste keer je rijbewijs te halen. Met onze vriendelijke, welgemanierde en geduldige rijinstructeurs voel je je snel op je gemak en leer je alle kneepjes van het autorijden op een leuke en leerzame manier.

Wat zijn je voordelen bij rijschool Intest?

De voordelen om bij rijschool Intest in Tilburg rijlessen te volgen

Met de juiste begeleiding van onze deskundige rijinstructeurs en met ons professioneel lesmateriaal, kun je zowel met diverse rijlespakketten of versneld je rijbewijs halen. Vanaf je 17de kun je bij ons al met rijlessen beginnen. Of het nu gaat om het halen van je autorijbewijs, motorrijbewijs, brommerrijbewijs, rijbewijs B aanhanger of de theoriecursus, bij ons heb je altijd de hoogste slagingskans om snel je rijbewijs te halen.

Proefles aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.