95% van onze cursisten slaagt in 1 keer

unieke theorie App met 100% CBR examenstof.

Theorie App: €99,-.

THEORIE APP

Aanmelden voor een theorie App
  Theorie App

  Theoriecursus bij rijschool Intest kun je op diverse manieren volgen of je auto theorie leren.Wij hebben een unieke theoriecursus met 100 % CBR examenstof. Zo maken wij het je makkelijk om in één keer voor je theorie examen te slagen. Meer dan 95% van onze cursisten slaagt dan ook de eerste keer.

  Theoriecursus inhoud (praktijk)

  De theoriecursus bestaat uit intensieve examentrainingen bestaande uit examenvragen over diverse verkeersregels, verkeersinzicht en het herkennen van diverse verkeerssituaties en mogelijke gevaren. Op deze theorie examendag of -dagen behandelen wij alle vragen die ook tijdens het CBR examen gevraagd kunnen worden. Wij beschikken over een uniek systeem conform het CBR. Hiermee beleef je een levensechte ervaring van het daadwerkelijke theorie examen.

  We starten de eerste twee dagen van de driedaagse cursus op doordeweekse dagen van 18:00 tot 22:00, de derde dag beginnen we om 07:00 tot 11:00 en dit is tevens de dag van het examen bij het CBR. De kosten voor de 1 daagse theoriecursus inclusief het examen is maar €130,-. in plaats van €150,-. Voor actuele data’s en tijden, neem dan contact op tijdens ons kantooruren.

  Theorie App bestellen

  Online TheorieApp incl. Examen

  Bepaal zelf je eigen leertempo door middel van de Theorie App

  • Eigen leertempo
  • Zelf je examendata bepalen
  • Reserveer het examen zelf

  Voor €99,-

  Theorie oefenen met theorieboeken

  Geef je de voorkeur aan theorieboeken om je zo voor te bereiden op het theorie examen, is dat ook een mogelijkheid. Je krijgt dan de benodigde theorieboeken en bijbehorende cd’s/usb sticks via onze rijschool. Je kunt de theorieboeken ook bij ons kantoor ophalen. Wij hebben deze altijd op voorraad.

  Theoriecursus aanvragen

  Wil je graag zo snel mogelijk rijlessen volgen en je rijbewijs halen? Vraag dan gelijk een proefles aan, zodat je kunt ervaren hoe leuk autorijden is en welke voordelen onze rijschool jou kan bieden. Tijdens een proefles kan de rijinstructeur vaak al een goede inschatting maken van je kwaliteiten en inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Ook kan je tijdens deze proefles je wensen bespreken en hoe snel je je rijbewijs wilt halen.

  Theoriecursus aanvragen

  Vraag een theoriecursus aan
   Menu