De goedkoopste autorijlessen in regio Tilburg

Vanaf €52,50 per les

Wil jij graag zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Vraag dan gerust een proefles aan! Tijdens deze proefles maakt de rijinstructeur een goede inschatting van het aantal rijlessen die je ongeveer nodig zult hebben en waar we ons op gaan focussen. Onze proeflessen zijn vrijblijvend zodat jij hierna kunt beslissen of wij de goede match voor jou zijn. Tijdens deze proefles is er uiteraard ruimte voor jou om je wensen te bespreken en aan te geven hoe snel jij je rijbewijs wilt halen. Vraag vandaag nog een proefles aan!

Proefles autorijbewijs aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Wat zijn je voordelen bij autorijschool Intest?

autorijschool tilburg

Autorijlessen: welk rijlespakket kies jij?

Als erkende rijschool verzorgen wij autorijlessen voor het behalen van rijbewijs B. Al meer dan 25 jaar begeleiden onze deskundige en ervaren rijinstructeurs onze cursisten in moderne leswagens bij de diverse rijlessen. Wij bieden hiervoor diverse rijles pakketten en een spoedcursus rijbewijs waarmee je veilig en op jouw tempo je auto rijbewijs kunt halen.

In onze rijschool kun je kiezen uit verschillende rijles pakketten. Wij bieden rijlessen voor zowel schakel auto’s als automaat. Wij raden je aan om eerst een proefles te volgen, zodat wij zo goed mogelijk kunnen inschatten hoeveel autorijlessen je nodig hebt. Met de rijlespakketten van Intest, vind je altijd een rijlespakket die bij jouw wensen, snelheid en budget past.

PAKKET A

Autorijlessen

525 voor 10 lessen
 • 10 rijlessen
 • Direct beginnen
 • Vaste rijinstructeur
 • Vanaf 16.5 jaar
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
 • Meerdere keren af te nemen
 • CBR rijexamen
 • CBR herexamen / TTT

PAKKET B

Autorijlessen

1359 voor 20 lessen
 • 20 rijlessen
 • Direct beginnen
 • Vaste rijinstructeur
 • Vanaf 16.5 jaar
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
 • Meerdere keren af te nemen
 • CBR rijexamen
 • CBR herexamen / TTT

PAKKET C

Autorijlessen

2248 voor 30 lessen
 • 30 rijlessen
 • Direct beginnen
 • Vaste rijinstructeur
 • Vanaf 16.5 jaar
 • Nieuwe lesauto
 • Leskaart & advies
 • Meerdere keren af te nemen
 • CBR rijexamen
 • CBR herexamen / TTT

Opfriscursus

Prijs in overleg

 • Het aantal lessen bepaal je zelf
 • Geen examen
 • Theorie indien gewenst
 • Bel voor meer info of vraag een proefles aan

Losse prijzen

Stel zelf samen

 • Aantal lessen vanaf 11 x €53,-
 • Examen CBR 1 x €299,-
 • Tussen tijdse toets 1 x €299,-
 • TheorieApp 1 x €99,-
 • Proefles 1 x €80,-
autorijlessen tilburg

De autorijlessen bij rijschool Intest

Als erkende rijschool verzorgen wij autorijlessen voor het behalen van rijbewijs B. Al meer dan 20 jaar begeleiden onze deskundige en ervaren rijinstructeurs onze cursisten in moderne leswagens bij de diverse rijlessen.

Bij ons kun je rijlessen volgen in bijvoorbeeld een Jaguar F-Pace, Range Rover Evoque, Audi A3 Sportback, Audi A3 Limousine of een Volkswagen Polo.

Effectief en flexibel

De autorijlessen duren 50 minuten en kun je inplannen naar je persoonlijke voorkeur. Voor een optimale vooruitgang adviseren wij twee rijlessen achter elkaar van 100 minuten. De lesstof die je opdoet in één rijles beklijft beter als je hier meer tijd voor krijgt en dus in twee aaneengesloten rijlessen langer kunt oefenen.

Komt het jou beter uit om twee lessen in één week te volgen? Dat is geen probleem. Ook bieden wij een tussentijdse toets aan om je rijvaardigheden te testen en te kijken of je al klaar bent voor je praktijkexamen.

rijlessen tilburg

Mogelijkheden autorijlessen omgeving Tilburg

Losse rijlessen

Het voordeel van losse rijlessen is dat je zelf bepaalt wanneer je rijles wilt volgen en hoe vaak. Je betaalt de rijles dan ook per keer. De totale duur van deze autorijlessen is afhankelijk van hoe vaak je rijles volgt, hoe snel je leert en hoe snel je alle verkeersregels kent. Na een paar rijlessen, kan de rijinstructeur van rijschool Intest je vertellen hoeveel autorijlessen je nog nodig hebt voordat je je praktijkexamen kunt aanvragen.

Spoedcursus

Wij bieden bij Intest diverse rijles pakketten en een spoedcursus rijbewijs aan waarmee je veilig en op jouw tempo je auto rijbewijs kunt halen. Wil je supersnel je rijbewijs B halen, dan kun je bij onze rijschool ook kiezen voor een spoedcursus rijbewijs. In deze 5 of 10-daagse spoedcursus krijg je gemiddeld tussen de 20 en 30 uur rijles en kun je binnen 2 tot 4 weken je rijexamen aanvragen.

Opfriscursus

Heb je al een tijd niet gereden en ben je onzeker over je rijvaardigheden? Een opfriscursus is bedoeld om bepaalde manoeuvres beter onder de knie te krijgen, je rijvaardigheden te verbeteren en je vertrouwen in je eigen kunnen terug te krijgen. Indien nodig is het ook mogelijk om je kennis in de theorie te verbeteren. Het aantal lessen bepaal je zelf en je hoeft geen examen af te leggen.

Eerst nog je auto theorie halen?

Heb je nog geen auto theorie op zak? Dan biedt rijschool Intest hier goede mogelijkheden voor.
Met behulp van een theoriepakket kun je hier na aanvraag gelijk mee beginnen.
Voor alle vragen over de theorie en het examen, verwijzen we je door naar onze FAQ en geven we hier antwoord op al je vragen.

Plan flexibel en snel jouw uren in

Begin al vanaf 16,5 jaar met rijlessen

Al meer dan 25 jaar ervaring

Schakel en automaat mogelijk

Beginnen met autorijles/rijbewijs

Ben je toe aan je rijbewijs voor de auto? Op deze pagina geven we je alle antwoorden op de vragen die met het behalen van je rijbewijs voor de auto te maken hebben zodat je snel aan de slag kunt.

Hoe kan ik mijn rijschool machtigen en gezondheidsverklaring indienen?

Je kunt je rijschool machtigen door deze url te bezoeken:

https://www.cbr.nl/nl/mijncbr/inloggen-op-mijn-cbr.htm?orgurl=https%3A%2F%2Fwww.cbr.nl%2Fweb%2Fnl%2Fmijncbr.htm

Rijschool nummer van Verkeersschool Intest is: 5663X8

Hoe oud moet je zijn om te starten met auto rijlessen?

Je mag vanaf 16,5 jaar beginnen met autorijles. Het is ook mogelijk om op deze leeftijd een
Tussentijdse Toets te doen. Als je 17 jaar bent geworden, mag je doorgaan voor je auto
rijbewijs en hiervoor het praktijkexamen doen. Indien je voor je 18 de slaagt voor je auto
rijbewijs, dan mag je alleen de weg op met een ervaren coach die naast je zit. Hiervoor kun
je een begeleiderspas aanvragen. De coach kan bijvoorbeeld je vader of moeder zijn.

Hoe kan ik een begeleiderspas aanvragen?

Als je nog geen 18 bent, is het verplicht dat er een coach naast je in de auto zit. Hiervoor moet je een begeleiderspas aanvragen. Als je vader, moeder of een ander zich als jouw coach willen aanmelden, kunnen zij zich melden bij het RDW. Er mogen zich niet meer dan 5 coaches aanmelden. Als het RDW deze coaches heeft ingeschreven, kun jij je begeleiderspas aanvragen. Hiervoor kun je bij het RDW inloggen met je DigiD en de kosten van 25 euro voor de pas via iDEAL betalen. Als alle gegevens kloppen en de betaling is geregistreerd, ontvang je de begeleiderspas binnen 10 werkdagen op je huisadres. Indien je geen DigiD hebt, is het ook mogelijk om het begeleiderspas schriftelijk aan te vragen.
Let op! Je kunt geen rijbewijs aanvragen zonder begeleiderspas. Zorg dat je deze op tijd aanvraagt, nog voordat je je rijbewijs gaat aanvragen.

Wat houdt een beginnersrijbewijs precies in?

Voor het CBR ben je een beginnende bestuurder als je je eerste rijbewijs hebt gehaald. Dit is niet gekoppeld aan je leeftijd. Dit is ook niet verbonden aan het type voertuig die je bestuurt. Voor je autorijbewijs ben je de eerste 5 jaar een beginnend bestuurder en wordt er ook wel gesproken over een ‘beginnersrijbewijs’. Dit is een gewoon rijbewijs met als extra optie een ‘strafpuntensysteem’ voor zware verkeersovertredingen. Een beginnersrijbewijs is ingesteld om het aantal verkeersongevallen te verminderen.

Wat houdt een beginnend bestuurder precies in?

Als je op je 16de of 17de een bromfiets rijbewijs of trekker rijbewijs hebt gehaald, dan ben je voor het CBR de komende 7 jaar daarna een ‘beginnend bestuurder’. Indien je met 17 jaar ook je auto rijbewijs B hebt gehaald, dan word je de komende 5 jaar erna als ‘beginnend bestuurder’ aangemerkt. Vanaf het moment dat het rijbewijs B wordt afgegeven, worden de jaren geteld. Als je vóór je 18e je eerste rijbewijs AM (bromfiets) of T (trekker) haalt en op of na je 18e je auto rijbewijs, dan word je de komende 7 jaar aangemerkt als beginnend bestuurder.

Wat is het puntenrijbewijs?

Het puntenrijbewijs is een puntensysteem van de Rijksoverheid voor zowel voor beginnende als ervaren bestuurders. Dit puntenrijbewijs is met name ingevoerd om rijden onder invloed tegen te gaan. In gevallen waarin je binnen 5 jaar 2 keer wordt veroordeeld met te veel alcohol achter het stuur, dan wordt je rijbewijs in beslag genomen.

Wil je meer weten over het puntenrijbewijs, dan kun je dit lezen op de website van de Rijksoverheid.

Wanneer kan ik mijn rijbewijs aanvragen?

Als je geslaagd bent, kun je de volgende dag bij de gemeente waar je woont je rijbewijs aanvragen. De uitslag blijft 3 jaar geldig, dus wacht niet te lang met het aanvragen van je rijbewijs. De gezondheidsverklaring van het CBR blijft hiervoor 1 jaar geldig.

Wat moet ik meenemen om mijn rijbewijs aan te vragen?

Proefles aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.