Unieke theoriecursus

theorie cursus

Unieke theoriecursus

Geen zin om hele theorieboeken uit je hoofd te leren, of heb je door een handicap of taalachterstand moeite met het begrijpen van de stof? Verkeersschool Intest heeft daarvoor de oplossing: een unieke theoriecursus met 100% CBR examenstof!

Gedurende een volle examendag van 09.30 uur tot 18.00 uur behandelen wij alle vragen die mogelijk gesteld kunnen worden tijdens het CBR examen. Niet meer, niet minder. Ook beschikken wij over hetzelfde (stem)systeem als het CBR. Dit zorgt voor een levensechte ervaring van het daadwerkelijke theorie-examen.

De cursus mag na betaling twee maanden lang gevolgd worden. Als jij het gevoel hebt dat je klaar bent voor het theorie-examen, krijg je nog een extra (opfris)cursus op de dag zelf, alvorens je het examen aflegt.

Deze unieke theoriecursus kost 150 euro inclusief één theorie-examen. Wanneer je binnen twee maanden zonder succes een theorie-examen aflegt, mag je gedurende de resterende tijd de theoriecursus blijven volgen. Echter is ieder (extra) theorie-examen voor eigen rekening. Deze kost 50 euro per theorie-examen.